Zoek


Reageer
info@hotspot.nl


Adverteerders


Actueel weer
Weerbureau HWS Meteoplaza


Site info

De site wordt het best bekeken met Microsoft Internet Explorer 5 of hoger, bij een schermresolutie van 1024 x 768 pixels en 16 of 32 bit true color kleurinstellingen.


januari 6, 2003    

Gratis internet in downtown Long Beach (voor een uur)
De autoriteiten van Long Beach, California bieden in het zakendistrict draadloos internet aan zonder kosten. De restrictie is dat er slechts een uur aaneengesloten gebruik van mag worden gemaakt. Ter ondersteuning van het project is informatieve portal ingericht: Long Beach HotZone.

posted by Peter Kentie reageer
 SkyPilot lanceert NeighborNet
De Amerikaanse startup SkyPilot introduceert NeighborNet, een draadloos netwerk dat gebruik maakt op basis van locale huizen en gebouwen zoals hier schematisch is weergegeven.

posted by Peter Kentie reageer
 Philips wint 19 CES Innovations Awards
Op de Consumer Electronics Show 2003 heeft Philips in negentien innovations Awards gewonnen, waaronder twee 'wireless producten', de iPronto, een draadloze remote control gebaseerd op het Wi-Fi protocol, en de Streamium internet radio.

posted by Peter Kentie reageer
 

Digitaal dilemma: draadloos internet stoort de les
Draadloos internet in het klaslokaal is een zegen en een vloek tegelijk. De prof en de studenten kunnen naar hartelust tijdens het college surfen en mail om het geleerde in de praktijk te brengen. Echter de New York Times bericht dat lang niet alle professoren hier positieve ervaringen mee hebben aangezien de studenten meer sites bezoeken dan educatief wenselijk is.

posted by Peter Kentie reageer